Een gevarieerde en actuele collectie boeken is belangrijk voor de schoolmediatheek. Op Boekenopschool.nl vindt en bestelt u eenvoudig boeken voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs.     

 

De onderwijsredacteuren van Boekenopschool.nl hebben jarenlange ervaring met het selecteren van boeken voor bibliotheken en schoolmediatheken. Op Boekenopschool kunt u terecht voor de samenstelling van een goede startcollectie of voor een aanvulling op uw collectie.
Voor het basisonderwijs zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan met de Bibliotheek op school. Voor het voortgezet onderwijs werken wij samen met een klankbordgroep van mediathecarissen.

De voordelen van Boekenopschool

- Gratis verzending binnen Nederland
- Standaard 5% korting voor scholen
- 1 jaar garantie op de (ingebonden) boeken
- Gemakkelijk zoeken met uitgebreide mogelijkheden
- Eenvoudig zoeken naar titels voor de Bibliotheek op school
- Advieslijsten en recensies
- Boeken op voorraad binnen een week in huis

Voor boeken geldt een BTW-tarief van 9%. De prijzen zijn inclusief inwerkkosten.

Ingewerkte boeken
U ontvangt de boeken in een uitleenklare, verduurzaamde versie. Dit betekent: voorzien van een harde kaft met speciale lijm, geschikt voor jarenlang zeer intensief gebruik, RFID-label, rugetiket (met bijvoorbeeld de leeftijdscategorie, PIM-trefwoord, SISO-codering of genre-aanduiding).


Stuur mij per mail een bevestiging op het volgende adres:

Eenvoudig boeken selecteren

Op Boekenopschool.nl kunt u geschikte boeken vinden voor allerlei onderwijsniveaus.  Als uitgangspunt adviseren wij het zoeken op  onderwijsniveau, variĆ«rend van de onderbouw van het basisonderwijs tot en met de bovenbouw van havo en vwo. Lees verder

boekenopschool

Bestellen

Om te kunnen bestellen op Boekenopschool.nl heeft u een AIDA-account nodig. AIDA is het bestelsysteem van NBD Biblion. Lees verder

boekenopschool

Uitleg begrippen, filters en zoekmogelijkheden

Heeft u vragen over bepaalde terminologie op Boekenopschool? Bekijk de uitlegpagina

boekenopschool