Om te kunnen bestellen op Boekenopschool.nl heeft u een AIDA-account nodig. AIDA is het bestelsysteem van NBD Biblion. 

Heeft uw school een AIDA-account? 
Wanneer uw school een AIDA-account heeft, dan kunt u de gegevens van dit AIDA-account gebruiken. Het kan zijn dat u (nog) niet de juiste rechten heeft om te kunnen bestellen. De beheerder van het AIDA-account op uw school kan voor u en uw collega's een account aanmaken.

Heeft uw school nog geen account?
Indien u nog niet in het bezit bent van een AIDA-account, kunt u een e-mail sturen naarinfo@nbdbiblion.nl, of het registratieformulier invullen.

Wanneer u besteld heeft, gaan wij direct aan de slag. Is uw boek op voorraad? Dan heeft u uw bestelling binnen een week in huis. Wilt u uw huidige of eerdere bestelling(en) inzien? Dat kan binnen uw bestelhistorie in AIDA. Wanneer u besteld heeft, ontvangt u automatisch de factuur.

Leveringsvoorwaarden
Boekenopschool hanteert de leveringsvoorwaarden van NBD Biblion.

Bestelt u als bibliotheek voor de Bibliotheek op school?
Wanneer u als bibliotheek een bestelling plaatst voor een startcollectie van- of aanvulling op- een schoolbibliotheek, lees eerst de toelichting van de Bibliotheek op school en in de toolkit onder Collectie.


Stuur mij per mail een bevestiging op het volgende adres:

Eenvoudig boeken selecteren

Op Boekenopschool.nl kunt u geschikte boeken vinden voor allerlei onderwijsniveaus.  Als uitgangspunt adviseren wij het zoeken op  onderwijsniveau, variĆ«rend van de onderbouw van het basisonderwijs tot en met de bovenbouw van havo en vwo. Lees verder

boekenopschool

de Bibliotheek op school

Boekenopschool.nl werkt nauw samen met de Bibliotheek op school. Dit is een landelijke strategische aanpak voor structurele samenwerking tussen bibliotheken en onderwijs. Lees verder

Uitleg begrippen, filters en zoekmogelijkheden

Heeft u vragen over bepaalde terminologie op Boekenopschool? Bekijk de uitlegpagina

boekenopschool