Van cacaoboon tot chocolade

Ridley, Sarah

Hou jij ook zo van chocolade en ben je benieuwd hoe chocolade gemaakt wordt? Dan is deze uitgave een aanrader! Wist jij bijvoorbeeld dat chocolade gemaakt wordt van bonen die groeien aan de cacaoboom? En dat er voor een reep melkchocolade wel tien cacaobonen nodig zijn? Het boek in royaal vierkant formaat geeft antwoord op veel vragen over chocolade. Het bestaat uit korte informatieve teksten, grote heldere kleurenfoto's en wist-je-datjes in gekleurde kaders. De tekst, gedrukt in een groot, zwart lettertype, staat hier en daar in gekleurde tekstkaders. Enkele moeilijke, vetgedrukte woorden worden achterin nog eens toegelicht. Er is tevens een beknopt register opgenomen. De uitgave maakt deel uit van de serie 'Weet wat je eet', samen met de uitgaven 'Van bloem tot honing', 'Van bloesem tot appel' en 'Van graan tot brood'*. De uitgave is goed vertaald uit het Engels en breed inzetbaar in het basisonderwijs. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar, ook voor iets oudere moeizame lezers. *zie a.i.'s deze week voor deze drie delen uit de nieuwe serie 'Weet jij wat je eet?'. MLP.

Bestel: Van cacaoboon tot chocolade

€ 17,20 ex. BTW

direct leverbaar
  1. Specificaties
Specificaties
Medium: BBK - Boek
Onderwijsniveau: Middenbouw basisonderwijs
Bovenbouw basisonderwijs
Leeftijdscategorie: A - jeugd fictie voor 6- tot en met 8-jarigen
Uitgever: Schoolsupport
Jaar van uitgave: 2020
Serie: Weet jij wat je eet?
Bestelnummer: 2020203464
Specificaties
PIM: 03 - Eten en Drinken
SISO: 678.6 - Cacao - Koffie - Thee
Pagina's: 23 pagina's
Formaat: 0mm x 252mm
ISBN nummer: 9789463416931
Voorraad: 8
Taal: Nederlands

In het nieuws

  • Coco kan het!

    Prentenboek van het Jaar 2021.

    Lees meer

  • De avond is ongemak : roman

    Winnaar International Booker Prize

    Lees meer

  • Bijna echt : wie ben jij als je hele leven een leugen is?

    Nominatie Jonge Jury Debuutprijs

    Lees meer